Programma
2021-2022

Onze concerten kunnen op vrijdag, zaterdag of zondag plaatsvinden.
Tenzij anders vermeld kun je van deze openingstijden uitgaan:
vrijdag en zaterdag: 21:00 tot 23:30 (zaal open 19:30).

zondag: 15:30 tot 17:30 (zaal open 14:00).

Benieuwd naar ons coronabeleid? Lees het hier.

Let op:

Op last van de brandweer moeten we het bezoekersaantal maximeren. Daarom heeft een bezoeker die een kaart koopt via onze ticketshop te allen tijde voorrang op een bezoeker die per e-mail reserveert. Dat betekent dat, als je per e-mail reserveert en het evenement lijkt in de voorverkoop te gaan uitverkopen, we je per e-mail op de hoogte brengen en je adviseren alsnog via de ticketshop te bestellen om de plek te kunnen garanderen.

211218-hbc_pagebannertemplate_01.png
In 2014 zet de formatie Dry Riverbed Trio hun eerste muzikale stappen op het podium. Na een reeks succesvolle optredens in Nederland besluit de band zich te focussen op hun eigen sound binnen de blues en countrymuziek. Het trio laat zich hierbij inspireren door bands uit het gehele spectrum aan old school blues en country.

Vanaf dat moment volgt er een reeks optredens in binnen- en buitenland waar de band met groot succes kleine en grote podia alsmede festivals betreedt, waaronder Kwadendamme Blues en Moulin blues. Daarnaast worden er voorprogramma’s gespeeld voor onder meer de Paladins en Ian Siegal. De optredens worden gekenmerkt door hoge energie, passie, plezier en contact tussen de muzikanten op het podium, waarbij Dusty Ciggaar zijn kunde als frontman op de gitaar tentoonspreidt. Hij wordt ondersteund door Darryl Ciggaar op drum en Ronald Tilgenkamp op contrabas.

In 2018 wordt Dry Riverbed Trio getekend bij Dox en worden er plannen gemaakt een plaat uit te brengen. In augustus 2018 vinden de opnames hiervoor plaats in een oud klooster in het Zuiden. Hieruit volgt een album welke een brede range aan stijlen laat horen waarbij de luisteraar wordt meegenomen op een ontdekkingstocht naar de hoeken en gaten van blues en country.