Bereikbaarheid & Toegankelijkheid

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

Circus Hakim ligt op 10 minuten loopafstand van Haarlem Station.

 

Zie hier het adres op Google Maps.

Als je het terrein op loopt, zie je een hek.  Hier zie je direct ook al veel parkeerplaatsen. Er is ook volop gelegenheid voor parkeren van auto's en fietsen voor de deur.

Zodra je door hek heen bent sla je direct linksaf en loop je om het gebouw heen. Aan het plein waar je op uitkomt is de ingang van Circus Hakim, waar Haarlem Blues Club haar concerten organiseert.

Na afloop van het concert moet het plein echter wel auto- en fietsvrij zijn i.v.m. gebruik basisschool. Houd het plein dus netjes en schoon.

Voor bereikbaarheid met openbaar vervoer, check de 9292 tool hieronder.

Circus Hakim is gevestigd in een oud schoolgebouw en is helaas niet de meest rolstoelvriendelijke locatie die er bestaat.

Daarom hieronder wat informatie m.b.t. toegankelijkheid:

  • Er is een rechte plaat bij de ingang aanwezig waarover rolstoelen naar binnen kunnen. Vanaf daar is de zaal toegankelijk.

  • Er kunnen maximaal 2 rolstoelplekken worden gerealiseerd. Neem alsjeblieft contact op als dit voor jou of jouw gezelschap nodig is, we helpen je graag.

  • Om naar het toilet te komen moeten er wel 2 of 3 traptreden genomen worden, dat is onvermijdelijk. Er is helaas geen invalidetoilet aanwezig.